Consiliul de administrație și managerii Happy Tour

Credem în guvernanța corporativă de calitate și ne îndeplinim obiectivele de afaceri prin onestitate, transparență și aducere de plusvaloare. Guvernanța corporativă pe care o promovăm susține interesele pe termen lung ale acționarilor, acordă împuterniciri consiliului de administrație, înțelege responsabilitățile de management și fixează standarde înalte pentru afaceri.

În spatele poveștii de succes a Grupului Happy Tour se află profesioniști cu ani mulți de experiență. Ei vin cu un concept nou în domeniul serviciilor turistice prin reproiectarea modului în care oamenii călătoresc de-a lungul și de-a latul Pământului în scop de afaceri, de recreere, dar mai ales pentru a culege amintiri.

Întâlnește-i pe cei care fac posibile aceste minuni!

Javier Garcia del Valle
Javier Garcia del Valle
CEO al Grupului Happy Tour și președinte al consiliului de administrație Happy Tour - principalul furnizor de servicii turistice din România – singurul grup de pe piața turistică din România care operează după standarde de afaceri occidentale.
Cu o bogată experiență de peste 25 de ani în industria turismului și ospitalității, experiența profesională a lui Javier include funcții de conducere în cadrul Savitur (Malaga, Spania), Raytur Group (Malaga, Spania și Beijing & Shanghai, China) și Grand Circle Corporation (Boston, SUA).
Jorge Juliani Aznar
Jorge Juliani Aznar
Director de investiții
Jorge sa alăturat GED în 2002. În 2007 a intrat în GED Sur unde este în prezent directorul de investiții.

Jorge a participat la mai multe operațiuni în sectorul tratamentelor estetice și medicale, inginerie, servicii de curățenie și spălare, restaurante, autocentre, distribuție de cafea și servicii de ambalare. În calitate de asistent la Consiliul de Administrație, acesta a dezvoltat procese de investiții și de urmărire, de la generarea, analiza și investițiile operațiunilor, până la implementarea proceselor de raportare și contribuția valorii adăugate

Jorge deține o diplomă în Administrarea Afacerilor și un Master în Administrarea Finanțelor de la Universidad Complutense de Madrid.
 Radu Enache
Radu Enache
Antreprenor cu vastă experiență în consultanța de afaceri și, în prezent, președinte și director general executiv al lanțului hotelier Continental Hotels.
---

Manageri

Javier Garcia del Valle

CEO al Happy Tour Group și președinte executiv al consiliului de administrație Happy Tour

Georgeta Ioanid

Corporate Department & Air Contracting Manager Romania, Bulgaria & Turkey

Mike Hapoianu

Director comercial România, Bulgaria & Turcia, divizia Corporate

Izabela Glomnicu

Manager MICE

Daniela Țoncu

Manager agenții & distribuitori asociați

Mihaela Milea

Manager Resurse Umane

Alexandra Mateuță

Manager Marketing

Tiberiu Țigăieru

Coordonator IT & sisteme

Dimitrina Goranova

Manager Grup Happy Tour, sucursala Bulgaria